Aktaş Anaokulu

Vizyon: Kendine güvenen, mutlu, sağlıklı, paylaşmayı bilen sorumluluk alabilen, hoşgörü, yardımlaşmayı ve dayanışma duygusuna sahip yeni nesiller yetiştirmek ve bunun sürekliliğini sağlamak için var gücümüzle çalışmak.

Misyon: MİSYON Çocuklarımızın bilişsel, sosyal, dil, psikomotor becerilerini destekleyerek en iyi şekilde hayata hazırlarken kendine güvenen, yaratıcı ve sevgi dolu birey olmalarının temelini atarken, Atatürk ilke ve İnkılâplarını benimseyen, kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Çocuklarımızın bilişsel, sosyal, dil, psikomotor becerilerini destekleyerek en iyi şekilde hayata hazırlarken kendine güvenen, yaratıcı ve sevgi dolu birey olmalarının temelini atarken, Atatürk ilke ve İnkılâplarını benimseyen, kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08:30 - 17:30 (Tam Gün) 08:30 - 13:30 ( Yarın Gün Sabah) 13:00 - 18:00 ( Yarım Gün Öğle)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: